Bashkia Malesi e Madhe dhe Ekokampi Shegan”

32.7 kWp On Grid – i lidhur me rrjetin 

76 panele fotovoltaike Peimar

Foto nga projekti
projekt5
projekt3
projekt9
projekt10
Scroll to top