Produktet

Фотоволтаичен монокристален панел 545W Peimar OR10H545M

Panele Fotovoltaik

Panele të cilësisë më të larte me garanci.

Invert on grid nga firma gjermane dhe austriake lider në tregun botëror.

Struktura alumini dhe betoni  të çertifikuara, rezistente ndaj kohës dhe kushteve atmosferike.

Bateri me xhel dhe Lithium Ion për sistemin tuaj hibrid dhe off grid.

Inverter off grid nga firma lider në tregun e sistemeve off grid.

Aksesorë cilësore për një impiant fotovoltaik sa më të sigurt dhe rezistent.

Scroll to top