Rreth Nesh

Te spezializuar per Panelet Fotovoltaike
sdsdsd

Rreth nesh

Energjia diellore është provuar të jetë energjia alternative më efiçente. Dhe jo vetëm, por dhe një investim i sigurt dhe me kthim investimi të shpejtë. Ndaj ne synojmë të përshpejtojmë proçesin e integrimit të paneleve diellore në jetën e familjeve dhe bizneseve shqiptare.

cccff

Vizioni i kompanis

Energjia diellore është provuar të jetë energjia alternative më efiçente. Dhe jo vetëm, por dhe një investim i sigurt dhe me kthim investimi të shpejtë. Ndaj ne synojmë të përshpejtojmë proçesin e integrimit të paneleve diellore në jetën e familjeve dhe bizneseve shqiptare.

young-contemporary-technician-of-customer-service-2021-09-24-03-09-39-utc

Misioni

Misioni kryesor i AlbPower Energy është të nxisë përdorimin e energjive të rinovueshme në Shqipëri, duke synuar rritjen e energjisë elektrike të prodhuar veçanërisht nga panelet fotovoltaike. Pozicioni gjeografik e favorizon shumë Shqipërin në këtë sektor, pasi ka rreth 300 ditë me diell.

 
Ecological Way

Today's resource for a Brighter Tomorrow

Ka shumë arsye pse duhet të përdorim panele fotovoltaike, por dy më kryesoret janë ulja e kostove dhe mjedisi.

Kthim investimi i shpejtë

Perdorimi i paneleve fotovoltaike ju mundëson të prodhoni energji elektrike Falas për të paktën 25 vite.

Mbron mjedisin

Panelet diellore fotovoltaike janë një mënyrë shumë e mirë për të ulur nivelin e karbonit në ajër.

16

Panele të instaluara

24

Konsulenca me klientë

1

Vit eksperienc

AlbPower Energy ofron mundësinë e investimit për brezat e ardhshëm.

DËSHMITë tonA

Feedback i Klienteve

Kam pasur shumë miq dhe familjarë që më pyesin se ku e morëm instalimin tonë diellor dhe jam gjithmonë i lumtur të rekomandoj AlbPower Energy. Kjo është pjesërisht për shkak të mbështetjes suaj të klientit që nga konsulenca deri ne instalimin e sistemit.

Daniela Livadhi

Kliente

Përshëndetje , faleminderit shumë për të gjithë punën tuaj për vendosjen e panelit fotovoltaik . Ka qenë kënaqësi të punonim me ju, keni një staf shumë profesionist.

Armando Kola

Klient

Faleminderit ju dhe ekipin me të cilin kemi qenë në kontakt në AlbPower Energy  duke përfshirë Maltinin. Ne e kemi vlerësuar ndihmën, interesin dhe qasjen tuaj profesionale,veçanërisht kur kërkoheshin disa dizajne të ndryshme!

Etleva Thanasi

Klient

Si punon ekipi jone?

Hapi
01.

Konsultim

Ofrojm  shërbim konsulence për çdo individ apo biznes i cili është i interesuar të instalojë një impiant fotovoltaik.

Hapi
02.

Projektim

Projektimin per vendosjen e paneleve fotovoltaike qe ato te jene me eficent.

Hapi
03.

Instalim

ALBPower Energy ka formuar një grup pune profesional të përbërë nga elektriçistë dhe instalatorë me përvojë të cilët janë trajnuar në montimin e strukturave dhe instalimin e paneleve fotovoltaike.

 
Hapi
04.

Konfigurimi

Një pjesë e rëndësishme e projektit është edhe konfigurimi i sistemit sipas parametrave të duhur. Inxhinierët e ALBPower janë të çertifikuar për këtë shërbim nga kompanitë më të mëdha të prodhimit të inverterave.

Scroll to top