Feel the Power of the Sun

Solar energy is here to stay

energy

1+
Vite
Eksperienc

Prezantim rreth kompanis

Pse të zgjidhni AlbPower Energy ?

Vizioni kryesor i AlbPower Energy është të nxisë përdorimin e energjive të rinovueshme në Shqipëri, duke synuar rritjen e energjisë elektrike të prodhuar veçanërisht nga panelet fotovoltaike. Pozicioni gjeografik e favorizon shumë Shqipërin në këtë sektor, pasi ka rreth 300 ditë me diell.

Have any questions?

(+355) 69 7017070

AlbPower Energy ofron shërbim projektimi për çdo  biznes i cili është i interesuar të krijoj nje park fotovoltaik.

Ne ofrojm konsulencë falas duke pergatitur një projekt i cili iu pershtatet nevojave tuaja specifike.

Instalim dhe konfigurim nga staf i kualifikuar dhe me shume vite eksperienc.

Albpower Energy ka përvojë disa vjecare  në ndërtimin – ngritjen e linjave të tensionit të lartë nga 400kV, 220kV, 110kV, 35 kV,20kV, 10kV, 6kV dhe 0.4kV .

Ecological Way

Today's resource for a Brighter Tomorrow

Ka shumë arsye pse duhet të përdorim panele fotovoltaike, por dy më kryesoret janë ulja e kostove dhe mjedisi.

Kthim investimi i shpejtë

 Perdorimi i paneleve fotovoltaike ju mundëson të prodhoni energji elektrike Falas për të paktën 25 vite. Edhe në rastet kur për arsye të ndryshme nuk mund të mbuloni konsumin tuaj 100%, përsëri ju mund ta reduktoni ndjeshëm.

Mbron mjedisin

Panelet diellore fotovoltaike janë një mënyrë shumë e mirë për të ulur nivelin e karbonit në ajër. Një impiant fotovoltaik rezidencial 6.6 kWp, i cili prodhon rreth 9.300-10.000 kWh në vit mund të uli deri në 10.6ton karbon në vit.

16

Panele të instaluara

24

Konsulenca me klientë

1

Vit eksperienc

Benefitet

Pse të zgjidhni panelet fotovoltaike?

Panelet fotovoltaike kanë jetëgjatësi deri në 25 vite. Nëse investoni në një sistem të tillë, ky investim do tu kthehet për 4-7 vite, që nxjerr në përfundimin që përfitimi është shumë herë më i madh se sa kostoja e investimit.

Sistemet solar

Llojet e Sistemeve Solar

Sistem solar ONGRID

Sistem solar ONGRID

Ongrid, ose e integruar me rrjetin. Ky instalim eshte i dobishem per biznese ose familje qe deshirojne te minimizojne ose eleminojne faturen e energjise elektrike.
Sistem solar OFFGRID

Sistem solar OFFGRID

Offgrid ose sistem i pavarur ndryshe ne e quajme edhe sistem fotovoltaik me bateri. Ky instalim vlen per ato vende ku energjia elektrike ose mungon ose ka shkeputje.
Sistem solar HIBRID

Sistem solar HIBRID

Hibrid ose sistem i pavarur ndryshe ne e quajme edhe sistem fotovoltaik me bateri. Ky instalim vlen per ato vende ku energjia elektrike ose mungon ose ka shkeputje.
Scroll to top